De 7e Bavik Super Pils Quiz

Ten voordele van THINK PINK

Quiz waarvan de opbrengst naar Think Pink gaat.

Waarom dit goed doel?

Sinds een jaar of zeven organiseren we met drie vrienden een quiz. Na een tweetal jaar kregen we steeds meer tafels bij, waardoor we ook opbrengsten begonnen te genereren. De laatste twee jaar steunden we daarmee de lokale vzw 'Het Ventiel' mee, een organisatie die zich inzet voor mensen met jongdementie, toch een raakvlak met onze quiz.
Enkele jaren geleden kreeg de mama van iemand van ons drie de diagnose borstkanker. Tot op vandaag is ze nog steeds een vechter. Daar ze zich zelf al al die tijd inzet voor de strijd tegen borstkanker, besloten wij dit jaar hetzelfde te doen, geld inzamelen voor lotgenoten, geld voor Think Pink.

THINK PINK

Think Pink zet zich elke dag opnieuw in voor de strijd tegen borstkanker.

We doen dit via wetenschappelijk onderzoek, financiële steun aan lotgenoten, ondersteuning van borstklinieken en sensibiliserings- en bewustmakingscampagnes.

Think Pink ontvangt geen subsidies. Daarom organiseren we eigen evenementen zoals de Race for the Cure, doen we fondsenwerving via loop-, fiets- en wandelevenementen en werken we graag samen met verenigingen en bedrijven die hun steentje willen bijdragen. We helpen je actief bij het organiseren van jullie actie!

Hartelijk dank voor uw steun door een actie voor Think Pink te willen organiseren.

Mede in naam van de duizenden lotgenoten die strijden tegen borstkanker.

Bekijk dit goed doel