De 4 Meisketiers

Ten voordele van toverstafje

Wij verkopen verschillende spullen zoals bandjes, magneten en snoepzakjes. Dat alles voor een goede prijs. Op woensdag 18 december houden wij ook een tombola waarbij we spullen die nog in goede staat zijn, verloten. 1 lotje kost 1 euro. Op de tombola verkopen wij ook pannenkoeken en drankjes.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn met 4 meisjes en kennen allemaal wel al iemand die kanker heeft of heeft gehad. 2 van ons, onze oma's, hebben al meerdere keren kanker gehad. We vinden dat het al erg is als het bij oudere mensen zich voordoet, en we beseffen dat dit ook dag dagelijks bij kinderen gebeurd. We willen dat die kinderen net zoals ons, nog een fijne jeugd kunnen hebben met hun familie en vrienden.

toverstafje

toverstafje staat voor kinderen die vechten tegen kanker we proberen het volledige gezin te steunen door naar benefiets te gaan met geschenken, daguitstappen voor het volledige gezin die wij betalen. verwenmomenten zoals moederdag, vaderdag naar de toekomst willen wij ook meer doen voor broers/zussen. met andere woorden Toverstafje wil er zijn voor het volledige gezin waar het nodig is op financieel vlak, of psychologische steun. omdat we weten wat het is: Voor ouders... door ouders

Bekijk dit goed doel