de 3master vult

Ten voordele van FEESTvarken vzw

Op 22 november organiseerden we op onze school, de 3master campus Tielen, een echte verkiezing om te bepalen voor welk goed doel we dit schooljaar geld willen inzamelen. Feestvarken vzw kwam als overwinnaar uit de bus. We proberen zoveel mogelijk centjes in te zamelen door potten gevuld met ingrediƫnten voor chocolademelk en koekjes te verkopen. De kinderen zetten hun schouders volledig onder de actie door uit te zoeken waar we de goedkoopste ingrediƫnten kunnen kopen, de recepten uit te typen, de potten te vullen en versieren, de boekhouding van onze actie bij te houden en natuurlijk door zoveel mogelijk reclame te maken voor onze actie. We hopen zo dat zoveel mogelijk kinderen een leuke verjaardag kunnen vieren dankzij een verjaardagspakket van Feestvarken vzw.

Waarom dit goed doel?

Omdat alle kinderen recht hebben op een leuke verjaardag.

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel