De 3e Grote Michiels Crew Quiz

Ten voordele van fonds emilie leus

Voor het 3e jaar organiseren wij een quiz voor Music for Life. Als quizzende vriendengroep willen wij ook dit jaar graag ons steentje bijdragen voor ons goed doel, het Fonds Emilie Leus, door een algemene kennis quiz te organiseren.
Deze quiz is bedoeld voor iedereen, van beginnende quizzers tot ervaren ploegen. We proberen ervoor te zorgen dat iedereen een leuke, gezellige avond heeft en dat niemand met lege handen naar huis gaat.
Tijdens deze avond maken we ook tijd om het belang van ons goed doel nog eens te benadrukken.

Waarom dit goed doel?

Het verhaal van Emilie is een verhaal dat ons als jonge (ex-)studenten in Gent sterk aanspreekt. Het is een thema waarop er nog veel vooruitgang kan geboekt worden door extra te gaan sensibiliseren. Alcohol en rijden zijn gewoon 2 dingen die niet te combineren vallen. En daar willen wij ons als jonge vriendengroep graag voor inzetten om zo het verschil te kunnen maken.

fonds emilie leus

via het fonds opgericht ter ere van onze dochter emilie proberen we verkeersslachtoffers te ondersteunen ; tevens doen we aan verkeerspreventie met bv plaatsen van alcoscans in parkings en andere openbare plaatsen waar men zichzelf vrijblijvend kan controleren op 'alcohol en rijden' ... dat botst'

Bekijk dit goed doel

Video's