De 24u van Mistral Home

Ten voordele van Kinderkankerfonds

Tijdens de 24u van Mistral Home is er altijd tenminste 1 collega aan het lopen of wandelen. We starten op donderdag 19/12 om 17u en gaan door tot vrijdag 20/12 tot 17u. Ook 's nachts doen we daar en bieden we de collega's de mogelijkheid om 's nachts te blijven slapen in de gebouwen. Vrijdag zullen we blijven werken tijdens de werkuren dus het zal een vermoeiende dag worden. Elke deelnemer kan zich laten sponsoren door familie en vrienden. We voorzien ook enkele interne acties om geld in te zamelen zoals bv een pannenkoekverkoop.

Waarom dit goed doel?

Kinderkankerfonds heeft enkele projecten lopen waar wij 100% achterstaan en deze ook dus heel graag willen steunen. Zo is er het project "Villa Koester" dat een zorgverblijf zal zijn voor ouders met een kind met kanker. Maar ook de verbouwing van de keuken op de kinderkankerafdeling van het UZ gent vinden we een heel mooi project. Zo kunnen de kinderen eens iets anders eten dan het ziekenhuiseten.

Kinderkankerfonds

De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van enig winstoogmerk, de bevordering van de lichamelijke en geestelijke gezondheid van het kind met kanker en de verbetering van de sociale situatie van betrokken kind en gezin en het ondersteunen van het wetenschappelijk kankeronderzoek.

Bekijk dit goed doel