De 12de Man Afterwork Run

Ten voordele van Chabwino

Met dit sportieve event ondersteunen we vzw Chabwino.
Spring op vrijdag 13/12 in je loopschoenen, sleur je collega’s, vrienden en familie mee en vergezel ons op de Afterwork Run. Ook wandelaars zijn uiteraard welkom.
Geen sportieve benen? Kom de lopers en wandelaars aanmoedigen en geniet van een drankje aan onze bar. Onze dj zorgt voor de sfeer en gezelligheid.

Praktische info:
* Locatie: De 12de Man - Coupure Rechts 12, Gent
* Vrije start tussen 17.30h en 20.30. Lopen kan tot 21u.
* Afstand: 1 ronde is +/- 1600m. Elke deelnemer bepaalt zelf het aantal rondes. Per gelopen ronde krijg je een stempel. Hoe meer stempels je verzamelt, hoe meer kans je maakt op een van de mooie prijzen.
* Traject: Start aan de Twaalfde Man - Hospitaalbrug - Coupure Links - Rozemarijnbrug - Coupure Rechts
* Prijs: €10 voor het goede doel (inclusief drankje en versnapering). Daarnaast is ook een vrije bijdrage mogelijk.
* Meer info en inschrijvingen: www.de12deman.com/afterworkrun

Waarom dit goed doel?

De streefdoelen die we zelf hanteren in de praktijk vinden we terug in vzw Chabwino: zelfredzaamheid, autonomie, educatie, zorg.
Gezien we een (para-)medische groepspraktijk zijn, willen we mee bouwen aan een bereikbare gezondheidszorg in een ontwikkelingsland.
Tevens voelen we ons begeesterd en gecharmeerd door het enthousiasme en de passie van een van de vrijwilligers, die een trouwe patiënt is in onze praktijk.

Chabwino

Chabwino betekent "van het goede, gaan voor het goede". We zijn een enthousiaste vzw die zich inzet voor duurzame ontwikkeling in Malawi.

In 9 dorpen in de buurt van Zomba doen we dit door het voorzien van onderwijs, door landbouw ondersteuning, door het verbeteren van watervoorziening, door het verhogen van de voedselzekerheid en door aandacht voor gezondheidszorg.Bekijk dit goed doel

Video's