Daria Snels

Ten voordele van FEESTvarken vzw

ik werk in een bakkerij en wou altijd al iets organiseren doordat ik nu de mogelijkheid heb gekregen moest ik iets zoeken dat niet in de verkooprichting van de bakkerij lag en leek soep me een goed idee omdat het ook slechter weer was en dit de mensen steeds wel nood hebben aan een lekker warm tasje soep. we verkopen ze enkel door de week.

Waarom dit goed doel?

we hebben voor hen gekozen omdat ze in onze regio liggen en omdat we het een enorm mooi doel vinden waar ze enorm veel voor doen.

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel