Dantes wafels

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Dante bakt lekkere, verse wafels en verkoopt ze voor de warmste week!
Ze doet dit omdat ze iedereen met kanker wil helpen.

Dante verkoopt wafels aan familie, vrienden, buren, collega's van mama en papa, en aan iedereen die wafels wenst te kopen voor het goede doel (regio Hoogstraten)!

Mail je wafelbestelling voor 30 november naar saracoertjens@hotmail.com

5 wafels = 3 euro

DANKJEWEL!

Warme knuffel,

Dante

Waarom dit goed doel?

Enkele maanden geleden is mijn tante gestorven aan eierstokkanker. Dit maakte veel indruk op onze dochter (Dante, 9 jaar).
Zij stelde spontaan zelf voor om een actie (ivm kanker) op te zetten voor de warmste week.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel