Dansworkshop

Ten voordele van Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

Een dansworkshop die kinderen de kans geven een uur te dansen voor maar 5 euro. De leeftijden verschillen van kleuters vanaf 4 jaar tot de leeftijd van maar liefst 16-17 jaar. Geïnteresseerd in deelnemen aan deze workshop? Aarzel niet en stuur een mailtje met naam+leeftijd naar vermeylenbritt@telenet.be

Waarom dit goed doel?

Ik kies voor dit goede doel, omdat ik deze kleine superhelden geweldig sterke kindjes vind! De emotionele rollercoaster die ouders meemaken, moet zo vreselijk zijn. Daarom wil ik graag mijn bijdrage leveren aan dit doel en deze kindjes en ouders helpen om een mooie herinnering te creëren van zo een bewogen periode.

Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

De Vereniging voor Kleine Superhelden maakt dagboekjes voor alle kindjes die op de neonatologie verblijven. Zowel te vroeg geboren kindjes als kindjes die extra zorgen nodig hebben krijgen dit dagboekje. Hiermee proberen we een mooie herinnering te creëren aan een erg bewogen periode.

Daarnaast schenken we via onze website gratis pakketten waarin een aangepast dagboekje zit, stempelkussen, een balpen, knutselpapier, mijlpaalstickers, etc ... Kortom alles wat je nodig hebt om het dagboek van je Kleine Superheld om te toveren tot een prachtige herinnering.

Bekijk dit goed doel