Dansmarathon

Ten voordele van FEESTvarken vzw

Dansgroep Syrah telt meer dan 400 dansers en zoals ieder jaar dansen wij voor het goede doel. Alle ouders, familie, grootouders, vrienden,... mogen komen kijken. Onze dansers en vrijwilligers maken zelfgemaakte lekkernijen en wij verkopen deze voor het goede doel " het feestvarken". Het is een fantastisch gebeuren omdat wij ons op dat moment 1 grote familie in Sint Job voelen. Er wordt gedanst, samen gewerkt en we klinken met z'n allen op het nieuwe jaar en het goede doel.

Waarom dit goed doel?

Wij zijn een dansschool en hebben heel veel kinderen in onze school. Wij zochten een goed doel in de omgeving die zich ook inzetten voor kinderen.

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel