Dans'ForLife

Ten voordele van OTL Jeugd & Volwassenen

Op 11/11 organiseren we met Dansaccent een evenement in het kader van Music For Life ten voordele van OTL. Leden en niet-leden krijgen de kans om workshops te volgen in verschillende stijlen. Verder houden we hierbij ook een heuse dessertenverkoop, waarvan de opbrengst eveneens integraal naar Music For Life gaat.

Waarom dit goed doel?

We kiezen dit goede doel, omdat de organisatie zeer dichtbij de dansschool is gelegen. Eveneens vinden we het heel belangrijk dat mensen na een ingrijpende gebeurtenis als een NAH, de kans krijgen om begeleid te worden en zo terug de draad van het leven op te nemen.

OTL Jeugd & Volwassenen

OTL Jeugd & Volwassenen begeleidt mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) naar een volwaardige re-integratie in de maatschappij dankzij een integrale verzorgingswijze, gebaseerd op de optimalisatie van het aanwezige potentieel.

Het aanbod van de psycho-emotionele ondersteuning is gericht op de verwerking van (moeilijke) persoonlijke ervaringen en mogelijke trauma’s.
De BBG (Begeleider Bij Groeipad) speelt een cruciale rol in het begeleidingstraject van onze cliënten op alle levensdomeinen.

Bekijk dit goed doel