Dans je Warm

Ten voordele van Platform-K

De leerlingen dans, 2de graad, van d'Academie Podium Sint-Niklaas (SAMWD Sint-Niklaas) brengen een dansvoorstelling en zamelen hiermee geld in voor Platform K. Wij willen deze organisatie een warm hart toedragen omdat zij er voor zorgen dat iedereen kan dansen, ook mensen met een beperking. Dans je leven lang, dans is er voor iedereen, iedereen danst!

Waarom dit goed doel?

Wij willen graag ons steentje bijdragen en geld inzamelen voor dit mooie doel met een kleine dansvoorstelling van de leerlingen dans 2de graad (8 tot 12 jarigen) SAMWD Sint-Niklaas op woensdag 18 december. Platform K zorgt er voor dat ook mensen met een beperking de mogelijkheid krijgen om te dansen want dans is er voor iedereen.

Platform-K

Platform-K maakt professionele dansproducties met dansers met en zonder beperking. We geven dansers met een beperking de kans om een hedendaagse dansopleiding te volgen. Daarmee vullen we een blinde vlek in het Vlaamse podiumlandschap op.

Platform-K neemt dansers mee in residentieprogramma’s en voorstellingen in binnen- en buitenland.

We bieden laagdrempelige danstrajecten aan voor een breed publiek van geĂŻnteresseerden die willen proeven van dans.

Daarnaast onderzoeken we hoe dansers met een beperking een fundamentele invloed kunnen uitoefenen op de wereld van de hedendaagse dans.

Bekijk dit goed doel