Dans for Life.

Ten voordele van Villa Rozerood

Wij zijn enkele vriendinnen (oud leiding scouts Oosterzele) die vorig jaar nog eens zin hadden om een een spetterende fuif te geven voor onze generatie en ouder. En of het spetterend werd!!! Het hele gebeuren bracht €8000 op voor Villa Rozenrood. Dus kunnen we niet anders dan doorgaan met dit prachtige initiatief!
Fuif op zaterdag 23 november met Dj 2000 en als Special Guest DJ YOLOTANKER, in de fuifzaal 'Den Amb8' in Oosterzele.

Waarom dit goed doel?

Eén van onze vriendinnen heeft zelf een dochtertje met een beperking en gaat al jarenlang op vakantie naar Villa Rozerood. Horen hoe dit zorghotel voor haar en de hele familie een ware verpozing en een ultiem rustpunt is, maakt dat wij ons graag inzetten voor dit goede doel.

Villa Rozerood

Om het met woorden van ouders te zeggen:
Morgen… is het exact een jaar geleden dat B heel kritiek werd overgebracht naar UZ Gent. Onze wereld stopte 1 seconde met draaien. De volgende seconde leken we op een sneltrein te zitten die niet meer stopte, die we zelfs enkel konden na-hollen. Door dit achternahollen, boven de grenzen gaan, je als mens existentieel laten raken,… wordt je ook wel diep intens moe. Ons eerste contact met Villa Rozerood was als een droom. Weinig woorden hebben we voor wat die dagen voor ons als gezin betekende. Het was warm, stil vanbinnen, eindelijk tijd voor elkaar, relaxed,… we voelden ons begrepen zonder veel woorden, gesteund, gedragen,… Villa Rozerood is een wonderbaarlijke plek!

Bekijk dit goed doel