Dance For life Gemeente Bekkevoort

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Bekkevoort organiseert op zaterdag 30 november van 16 u tot 04u in zaal De Kring Staatsbaan Bekkevoort -Dance for life- ten voordele van Kankeronderzoek en Bednet.
Wij willen actief( dansend) bijdragen door van 16 u zaterdag te dansen tot 04 uur zondag.
alle verenigingen uit Bekkevoort nemen deel:
16-18u Kinderfeest met ketnet wrapper Sarah
18-21 speciale dansstijlen: Salsa/stijldansen/Linedance /workshop
21-23 Dansfeest Swing jaren 60/70/80
23-04 Dansparty met Dj Db69 en Dj Hans
Doorlopend aanbod van lekkere hapjes en drank met liefde bereid door plaatselijke verenigingen . Alles ten voordele van onze gekozen doelen!

Waarom dit goed doel?

Ieder van ons heeft waarschijnlijk in zijn zeer naaste omgeving iemand gekend met kanker of een dierbare verloren aan kanker, dat moet ons allen stimuleren om met veel inzet een ondersteunende activiteit te organiseren , stil blijven zitten is géén optie. wij organiseren met de ganse gemeente Bekkevoort -Dance for life- en willen zo iets bijdragen aan kanker onderzoek en Bednet( thuis onderwijs voor zieke kinderen)

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel