Dance For Life

Ten voordele van FEESTvarken vzw

We geven een fuif in ons dorp Wechelderzande. Vorig jaar deden we dit voor het goede doel ALS, en dit jaar gaan we dansen voor kinderen. We nodigen zoveel mogelijk mensen uit om te komen dansen en drinken. We doen het op 6 december, dus wie weet brengt de Sint ook iets mee.

Waarom dit goed doel?

Iedereen kijkt altijd uit naar zijn verjaardag voor de leuke cadeaus die je krijgt van vrienden en familie. Ook al gaat het financieel moeilijker, ouders zullen er altijd alles aan doen om hun kinderen gelukkig te zien. Daarom willen wij een handje helpen door vzw Feestvarken te steunen, zodat de kinderen een leuk cadeau krijgen en de ouders er ook van kunnen genieten.

FEESTvarken vzw

Feestvarken vzw is een organisatie die kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben een fijne verjaardag wil bezorgen. Dit doen we door hen een verjaardagsbox te geven met een nieuw cadeau ter waarde van 25euro a 30euro, een traktatie om uit te delen in de klas en allerlei attributen om thuis een feestje te organiseren.
We bereiken de kinderen door samen te werken met OCMW's, die fungeren als doorgeefluik tussen Feestvarken vzw en de ouders die het moeilijk hebben. Zo lijkt het voor de kinderen dat het cadeau van hun ouders komt.
Anderzijds geven wij ook lessen rond armoede in zowel lagere als middelbare scholen.
Meer informatie vindt u op onze website feestvarkenvzw.be.

Bekijk dit goed doel