Dance-Control on the road

Ten voordele van Oranjehuis

Hallo,

Graag stellen we ons kort even voor,

We zijn een groep dansers van Dance-Control die graag geld willen inzamelen voor Music For Life. We hebben als goede doel het oranjehuis gekozen. We hopen zo iedereen de kansen te geven die wij hebben gekregen.

Dansschool Dance-Control heeft vestigingen in Kuurne, Ooigem, Sint-Eloois-Vijve en Waregem. Er dansen meer dan 700 kinderen bij ons.

Wij zoeken nog evenementen, sportmanifestaties, locaties waar we het beste van ons zelf kunnen geven.
Alle organisaties en hun gekozen budget worden op onze nieuwsbrief naar meer dan 800 contacten, facebookpagina met 2000 likes en website verspreid 'opgepimpt' door onze hoofdsponsor Studio Tornado.

We kunnen ons beschikbaar stellen vanaf 12/08-31/11. Geven jullie een tegenbericht of jullie al dan niet met ons in zee gaan.

Alvast bedankt voor antwoord,

Enthousiaste dansers van Dance-Control

www.dancecontrol.be

0494599832

info@dance-control.be

Waarom dit goed doel?

Hallo,

Graag stellen we ons kort even voor,

We zijn een groep dansers van Dance-Control die graag geld willen inzamelen voor Music For Life. We hebben als goede doel het VZW het oranjehuis gekozen. We hopen zo iedereen de kansen te geven die wij hebben gekregen.

Oranjehuis

Vzw Oranjehuis werkt dag aan dag met kinderen en jongeren die het moeilijk hebben. We gaan met hen en hun context op pad om weer hoop en perspectief te vinden in het leven. We doen dit met hart en ziel, met veel enthousiasme en een groot geloof dat het anders kan. Wie ons een bezoekje wil brengen, is welkom. Ook kinderen, jongeren en/ of gezinnen die mee willen doen in onze werking, zijn van harte welkom op de open boerderij de Heerlijkheid! Of kunnen mee op kamp of op één van de ervaringsgerichte ouder-kind weekends! Misschien tot ziens!!

Bekijk dit goed doel