Daisy & Gunther en de Hartiesten for life - Toon je hart (singleverkoop)

Ten voordele van Hartekinderen

Met Het keytar schlager duo Daisy & Gunther schrijven we eigen nummers die we overal ter lande live gaan spelen. Aangezien spelen ons voornaamste doel is en niet verkoop hebben we beslist van de verkoop van onze muziek steeds weg te schenken. Dit jaar gaan we een stapje verder door speciaal een nummer op te nemen, dat te verkopen en hopelijk ook te spelen op een benefietavond samen met verschillende artiesten.

We pakken het groots aan met een hele groep van bevriende artiesten om het live aid/levenslijn/.... gevoel te krijgen en iedereen naast het financiële ook een hart onder de riem te steken met het nummer "toon je hart".

Waarom dit goed doel?

Mijn dochtertje werd op 28 juni 2018 geboren met een nog onbekende genetische afwijking. één van de indicaties hiervoor was een gat in het hart tussen de twee kamers van 1,4 cm groot (op een babyhartje van 3cm).

Dat werd dichtgemaakt toen ze 3 maanden was en heeft ervoor gezorgd dat ze - ondanks dat er nog niet geweten is wat ze exact heeft - grote stappen in haar ontwikkeling heeft kunnen maken.

Het belang van praten met mensen die kunnen meepraten zonder het koel medisch en soms hard gesprek in ziekenhuizen is toen behoorlijk duidelijk geworden.

Zelf hebben we geen contact gehad met Hartekinderen omdat alles heel snel ging en vooral niet als "hartprobleem" werd gezien door de overkoepelden genetische problemen, maar na wat opzoekingswerk had ik er wel graag op voorhand meer over geweten.

Hartekinderen

Onze vereniging brengt ouders met kinderen of jongeren met een aangeboren en/of verworven hartafwijking bij elkaar.
We dragen ons steentje bij tot het oplossen van medische, psychologische, sociale en pedagogische problemen waarmee de ouders en personen met een aangeboren hartafwijking geconfronteerd worden.

We stimuleren de uitwisseling van ervaringen tussen ouders, broers en zussen en andere familieleden van Hartekinderen en tussen de kinderen en jongeren zelf.

Iedereen kan binnen onze vereniging zijn/haar verhaal kwijt bij mensen die het zelf ook meemaken.
Bij al onze activiteiten zorgen we er voor dat zowel de Hartekinderen zelf als hun broers, zussen en ouders aan hun trekken komen.

http://www.hartekinderen.be/

Bekijk dit goed doel