DAGDISCO THE APRèS SKI EDITION

Ten voordele van Heuvelheem vzw

Een namiddag in een fijn verkleedthema met taart, koffie, en heel wat après ski dansbeats. NIet te vergeten een exclusief optreden van Johny SKI ! Vooraf inschrijven = gereserveerde tafel op naam van je voorziening .

Waarom dit goed doel?

Wij zetten ons dagelijks heel hard in om onze cliënten een toptijd te laten beleven. Fijne activiteiten, een warme thuis.....

Heuvelheem vzw

Heuvelheem biedt kwalitatieve, handicapspecifieke ondersteuning op het vlak van wonen en daginvulling aan personen met een (vermoeden van een) beperking in de ruime regio Oudenaarde, Kruishoutem en Deinze.
Als organisatie zorgen we er voor dat onze cliënten ondersteund worden in een aangename omgeving. We zetten hierbij in op een goed evenwicht tussen comfort en betaalbaarheid.
Heuvelheem en zijn cliënten maken deel uit van een samenleving. We horen erbij en nemen het voortouw in de groei naar een inclusieve samenleving.
Vanuit onze maatschappelijke opdracht als sociale ondernemers, zetten we in op lokale verankering en de uitbouw van duurzame samenwerkingsverbanden met relevante partners.

Bekijk dit goed doel