Dagboekjes for life

Ten voordele van Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

Van maandag 2 december tot zondag 8 december 2019 staan we aan de hoofdingang en de ingang van het kinderziekenhuis van het UZ Brussel om allerlei leuke hebbedingetjes te verkopen tvv VZW Kleine Superhelden. Zij bezorgen ons gratis prachtige dagboekjes voor baby's die opgenomen zijn op de afdeling Neonatologie. Een mooie herinnering voor later.

Waarom dit goed doel?

Wij werken zelf op de afdeling Neonatologie van het UZ Brussel en kiezen voor deze vereniging omdat zij ons gratis prachtige dagboekjes bezorgen voor onze baby's op de afdeling. Het is een mooie herinnering voor hun ouders en voor hen zelf later en het helpt ouders bij de verwerking van hun moeilijke tijd op de afdeling.

Vereniging voor Kleine Superhelden vzw

De Vereniging voor Kleine Superhelden maakt dagboekjes voor alle kindjes die op de neonatologie verblijven. Zowel te vroeg geboren kindjes als kindjes die extra zorgen nodig hebben krijgen dit dagboekje. Hiermee proberen we een mooie herinnering te creƫren aan een erg bewogen periode.

Daarnaast schenken we via onze website gratis pakketten waarin een aangepast dagboekje zit, stempelkussen, een balpen, knutselpapier, mijlpaalstickers, etc ... Kortom alles wat je nodig hebt om het dagboek van je Kleine Superheld om te toveren tot een prachtige herinnering.

Bekijk dit goed doel