Daar 'kikker' je van op!

Ten voordele van Foundation Jana De Koker VZW

Snoepverkoop in het A.S.Z. van Aalst op de verschillende afdelingen en op de kerstmarkt in het ziekenhuis op dinsdag 17 december

Waarom dit goed doel?

Als verpleegkundigen op de afdeling pediatrie van het A.S.Z. in Aalst, mogen wij, maar vooral onze patiƫntjes en hun ouders, meegenieten van de niet-aflatende inzet van de Foundation Jana De Koker.
Vaderdag, Moederdag, Sint-Maarten, verjaardag, bij vervelende onderzoeken..... steeds kunnen we iedereen op onze afdeling verwennen en troosten met cadeautjes die de Foundation voorziet.
Het is dan ook niet meer dan normaal dat wij ons steentje bijdragen en op die manier ook aan hen heel welgemeend zeggen "Dankuwel"!

Foundation Jana De Koker VZW

Foundation Jana De Koker is een jong fonds dat zich inzet voor alle patiƫnten van de kinderziekenhuizen UZ Brussel, UZ Gent, UZ Saint-Luc, O.L.V Aalst en Asse en ASZ Aalst, Wetteren en Geraardsbergen, AZ Nikolaas Sint Niklaas, AZ Sint Blasius Dendermonde en revalidatiecentrum Inkendaal Vlezenbeek.
Via allerlei initiatieven wil Foundation Jana De Koker alle kinderen in deze ziekenhuizen een betere levenskwaliteit en een aangenaam leefklimaat bieden tijdens hun verblijf.
Dit doen we als volgt:
Voorzien van speelmogelijkheden afgestemd op elke leeftijd (spelconsoles, dvd's, strips, gezelschapsspelen, materiaal, enzovoort)
Kleine attenties en activiteiten tijdens Sinterklaas, Kerst, Pasen, Moeder- en Vaderdag,
Voorzien van Prikmanden /knutselmateriaal / vieruurtjes
Plannen van bezoeken van bekende figuren
Inkleding van leefruimtes en onderzoekslokalen
Verloop van onderzoeken vergemakkelijken door het aanreiken van hulpmiddelen
Bezoek van Oma wafel en appelsienmoment

Bekijk dit goed doel