Da Vinci tunes 2

Ten voordele van Te Gek!?

Op 14 september hebben Tom Delmotte en Ik Vermeersch Joeri de tweede editie georganiseerd van Da Vinci Tunes 2 , we vroegen 5 euro ingang per persoon die ging volledig naar mfl .
De jeugdclub Ten goudberge in Wevelgem schonk ook 20 cent per pintje naar mfl.
Zo kwamen we op een totaal bedrag van 2000 euro .
1000 euro voor Te Gek? en 1000 euro voor de Alzheimer liga .

Waarom dit goed doel?

Mijn goeie vriend en ik hebben op 14 september een retro fuif georganiseerd in Wevelgem en de volledige inkom gaat naar goeie doelen , Te Gek? hebben we gekozen omdat mijn vriend in zijn familie een jong iemand had die border line had en die heeft enige tijd geleden zichzelf van het leven beroofd .....
Het tweede goede doel is Alzheimer liga omdat een collega van mij op 53 jarige leeftijd jong dementie heeft .

Te Gek!?

Te Gek!? is een initiatief dat geestelijke gezondheid bespreekbaard wil maken in Vlaanderen. Selah Sue is meter van het project, Guy Swinnen is onze peter.
Over geestelijke gezondheid en psychische problemen wordt amper gepraat, terwijl ongeveer één op vier personen in België ermee te maken krijgt. Het overkomt niet alleen anderen maar ook onszelf, onze kinderen, ouders, familie, vrienden, buren, kennissen... En toch wordt er nog steeds met mondjesmaat over gepraat.
Het project Te Gek!? wil die drempel slopen. Het wil geestelijke gezondheid bespreekbaar maken en streeft naar een juiste kijk op mensen met psychische problemen.

Bekijk dit goed doel