Da gade gij nie bepale hé

Ten voordele van Kinderhartfonds VZW

Verkoop van t-shirts (€25) met opschrift "da gade gij nie bepale hé" en "I survived Jambon 1" en een mok (€20) met opschrift "da gade gij nie bepale hé".

T-shirts zijn verkrijgbaar in een mannenmodel en een vrouwenmodel (met V-hals).

Te bestellen via dagadegijniebepale@gmail.com of een tijdelijke webshop: https://bit.ly/327OuHX

Waarom dit goed doel?

Ik wil via het kinderhartfonds, specifiek Kadee steunen. dit is een fonds ten voordele van het het kinderziekenhuis Prinses Elisabeth UZ Gent. Zelf papa zijnde, liggen kinderen mij nauw aan het hart. Zij verdienen alle goede zorgen en zijn onze toekomst.

Kinderhartfonds VZW

het kinderhartfonds is een vereniging die kinderen met een aangeboren hartafwijking ondersteunt. Zowel op medisch – psychologisch vlak, op sociaal vlak en op wetenschappelijk vlak probeert het kinderhartfonds te helpen.

Bij ongeveer 1% van de pasgeboren kinderen een hartafwijking wordt vastgesteld. In vele gevallen gaat het om een milde afwijking, maar soms kan het om een zeer ernstige hartziekte gaan, waarvoor het kind soms meerdere operaties dient te ondergaan.

Met uw steun kan het kinderhartfonds kinderen met een hartafwijking ondersteunen. Niet alleen sociaal en psychologisch, maar ook op wetenschappelijk vlak helpt het kinderhartfonds. Uw steun is veel waard!

Bekijk dit goed doel

Video's