'd Industrie Vlamt Door

Ten voordele van Ons Geluk vzw, afdeling Home Magnolia

'd Industrie Vlamt Door is een afterwork party dat doorgaat op de parking van Houtpunt. Tijdens onze activiteit voorzien we een Ename oldtimer, een Gin & Cava bar met bijhorende tapas, een foodtruck en het geheel wordt opgeluisterd met heerlijke livemuziek en DJ Sets.

Waarom dit goed doel?

Bourdeaud’hui wenst haar steentje bij de te dragen aan het goede doel Home Magnolia. Enerzijds omdat we een lokale VZW in de buurt van Geraardsbergen willen steunen. Anderzijds om de kinderen en jongeren uit de streek en bijzondere jeugdzorg te helpen bij hun ontwikkeling, pedagogische opvoeding en uiteindelijke re-integratie als volwassenen in de maatschappij. Wij willen de volwassenen van morgen een hart onder de riem steken en de kans bieden zich ten volle te ontwikkelen naar de persoon die ze willen zijn in de toekomst.

Ons Geluk vzw, afdeling Home Magnolia

Home Magnolia is een begeleidingstehuis voor bijzondere jeugdzorg in Geraardsbergen. Het bestaat uit twee leefgroepen, één voor jongens en één voor meisjes. In beide leefgroepen leven kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar samen, die omwille van verschillende problemen niet langer thuis kunnen wonen.

Bekijk dit goed doel