'd Industrie Vlamt Door

Ten voordele van BOS+ Vlaanderen

'd Industrie Vlamt Door is een afterwork party dat zal doorgaan op de parking van Houtpunt. Tijdens de activiteit voorzien we een Ename oldtimer, een Gin & Cava bar met bijhorende tapas, een foodtruck en het geheel wordt opgeluisterd met heerlijke livemuziek en DJ Sets.

Waarom dit goed doel?

Houtpunt wenst haar steentje bij te dragen aan het goede doel Bos + Vlaanderen. Dit om de reden dat we het behoud, beheer en uitbreidingen van de bossen heel belangrijk vinden. Niet onmiddellijk vanuit de gedachte dat we actief zijn in de houtsector, maar vooral omdat we vinden dat er meer aandacht moet zijn voor moedernatuur in haar totaliteit. Daarnaast komt extra aandacht voor onze natuur iedereen ten goede: de mensen van vandaag en morgen, dieren en planten.

BOS+ Vlaanderen

BOS+ vindt dat bossen van cruciaal belang zijn, voor iedereen: dieren, planten én mensen. Bossen zuiveren onze lucht, zetten ons aan tot bewegen en zijn de ideale plaats om het jachtige leven even te vergeten. Jammer genoeg is er in Vlaanderen te weinig bos, en verdwijnt er ook wereldwijd nog steeds te veel bos. BOS+ wil in eerste plaats bestaande bossen beschermen en het duurzaam beheer ervan promoten. We werken onder andere aan de aanleg en inrichting van speelbossen en stadsbossen, het toegankelijk maken van bos, het klimaatbossenfonds, herbebossingsprojecten in de tropen, …

Bekijk dit goed doel