D-Base for Life

Ten voordele van Ispahan vzw Palliatieve Zorgen Kempen

D-Base en Vzw Keizer Karel slaan de handen in elkaar voor het goede doel, Ispahan vzw.

Op 10 november 2019 om 20u openen we onze spiegeltent op het dorpsplein te Olen-Centrum om u in een geweldige sfeer te verwennen met a capella van het hoogste niveau.

Deze zeskoppige groep gaat tot het muzikale uiterste om hun publiek te behagen. Eens op het podium laten deze mannen hun kempische bescheidenheid vallen en brengen ze een geweldige show vol hemelse slows en verduiveld pittige rock, de perfecte mix tussen licht gevleugelde melodieën en verrassend vurige meezingers.

Aarzel niet, koop je kaartje, steun het goede doel en kom genieten van een fantastische avond.

De winst van dit evenement gaat integraal naar Music For Life ten voordele van Ispahan vzw, dat zich inzet voor warme zorg... ook op het einde.

Laat ons er samen een warme dag van maken!!

Waarom dit goed doel?

We zijn er lang van gespaard gebleven, maar in 2019 heeft ook D-Base een aantal geliefden verloren aan de gevolgen van dementie. Een vreselijke ziekte die zowel voor de patiënt als voor de nabije omgeving een regelrechte niet-aflatende beproeving inluidt, zowel geestelijk, lichamelijk als praktisch.
Ispahan vzw is ook voor hen van onschatbare waarde geweest door er te zijn en te ondersteunen waar nodig en mogelijk, op de manier die Ispahan zo uniek maakt: op het ritme en op maat van de patiënt en zijn omgeving.
D-Base kon dan ook niet langer aan de zijlijn blijven staan, en samen met vzw Keizer Karel hebben we besloten om een actie op touw te zetten ten voordele van Ispahan vzw. Met de opbrengst kunnen we hen hopelijk op onze beurt ondersteunen in het prachtige werk dat zij dag in dag uit verrichten.

Ispahan vzw Palliatieve Zorgen Kempen

Vzw Ispahan biedt palliatieve thuiszorg in het arrondissement Turnhout. We ondersteunen mensen die ongeneeslijk ziek zijn en hun omgeving. Hierbij ligt voor ons de klemtoon op : Wat is iemands verhaal ? Wat heeft die persoon nodig ? Wat kunnen wij bieden om te helpen ? Door deze vragen regelmatig te stellen, zijn we in staat om het ritme van patiënt en omgeving te volgen en zorg op maat te bieden.
vzw Ispahan bestaat uit een team 14 professionele medewerkers en een 50-tal vrijwilligers.

Bekijk dit goed doel