Cupcakes voor oma

Ten voordele van Melanoompunt vzw

Steun jij onze cupcake actie?

Sinds 2017 vecht mijn mama tegen uitzaaiingen van melanoomkanker. Eerder dit jaar werd er al een tumor uit de hersenen verwijderd en vorige week nog één uit de buik. Als familie kunnen we niet veel betekenen op medisch vlak, maar door cupcakes te bakken voor de warmste week van Stubru willen Beate en ik toch ons steentje bijdragen!

We kozen melanoompunt.be als goed doel en gaan vanaf volgende week maandag tot en met 20 december 2019 op vraag cupcakes bakken. Eén cupcake kost 3 euro en je kan ze ophalen in Berchem of Turnhout.

Geef je bestelling door via michele.goosens12@gmail.com

Veel liefde en alvast bedankt!

Waarom dit goed doel?

In 2017 werden er in de lympheklieren en de longen van mijn mama uitzaaiingen van melanoom vastgesteld. Eerder dit jaar ook in de hersenen. Dankzij de de steun van Melanoompunt vzw blijft zij (en wij, familie en vrienden) de moed vinden om te strijden tegen deze tot nu toe ongeneeslijke huidkanker.

Melanoompunt vzw

Huidkanker wordt dikwijls weggewuifd als niet zo erg. De ergste vorm hiervan, melanoomkanker is echter zeer levensbedreigend. Het is een van de snelst groeiende kankers in Vlaanderen. Melanoompunt komt op voor alles wat melanoompatiënten en hun naastbetrokkenen kan helpen. We organiseren ontmoetingsmomenten, studiedagen, wandelzoektochten, bewegingsdagen en familiedagen voor deze te veel vergeten groep kankerpatiënten. Via onze website en facebook verstrekken we zo correct en volledig mogelijke informatie over de ziekte en de therapieën die voortdurend en zeer snel evolueren en brengen we melanoompatiënten met elkaar in contact.

We leggen contacten met medische centra die melanoompatiënten behandelen en komen op voor de belangen van melanoompatiënten.

Bekijk dit goed doel