Cupcakes voor ❤️ Marie

Ten voordele van WE LOVE MARIE FONDS

De komende weken verkopen wij cupcakes. Een zakje van 2 cakejes kost 2 euro.

Waarom dit goed doel?

Omdat wij onze kindjes willen meegeven dat kerst niet enkel draait om eten en cadeautjes doen we mee aan de Warmste Week. We waren meteen ontzettend ontroerd door het We love Marie fonds. We kunnen en willen ons niet voorstellen door welke hel deze mensen zijn gegaan. En vinden het ongelooflijk mooi hoe ze hier nu iets positiefs mee doen! Daarom zetten we ons met heel veel plezier in voor dit doel!

WE LOVE MARIE FONDS

Marie, een open en levendige meid van 3,5 jaar die van het leven houdt. In juli 2011 wordt er bij haar een zeldzame vorm van kanker vastgesteld. Gedurende 7 maanden levert ze een zware, hoopvolle strijd. De eindstreep is in zicht. Op 3 februari 2012 blijkt dat er niets meer gedaan kan worden. De onmacht en ontreddering is enorm groot bij de familie. Ook vrienden kijken machteloos toe hoe dat vieze beest zijn gangen gaat in het kleine lichaampje van Marie. Marie sterft 8 februari 2012.

Ik, Julie, mama van Marie hield van mijn dochter en zij ook van mij. Ik weet en voel dat haar dood niet bedoeld was om mij kapot te maken. Na een periode van waanzinnige rollercoasters en tsunami's kwam ik tot het besef dat ik hier iets mee moest. Er is mij een kind gegeven dat mij is ontnomen voor ze 4 jaar werd. Ik moest hier, samen met vrienden, iets mee doen wat van waarde is. Daar ben ik het team, mezelf en jullie enorm dankbaar voor.

Bekijk dit goed doel