Cupcakes van L3

Ten voordele van vzw SuperNils

Tijdens onze jaarlijkse kinderfuif gaan we dit jaar cupcakes verkopen en schenken dit bedrag aan VZW supernils ten voordelen van kinderen met kanker/leukemie.

Waarom dit goed doel?

We kiezen voor deze actie omdat we met onze school zelf al enkele leerlingen hebben die lijden aan deze verschrikkelijke ziekte.

vzw SuperNils

Vzw SuperNils zet zich in voor drie grote doelstellingen. A) Jaarlijks geven we een goodiebag aan kinderen en volwassenen met leukemie. In samenwerking met het ziekenhuis organiseren we activiteiten voor jongeren met kanker/leukemie. B) We bieden financiƫle ondersteuning aan kankeronderzoek in het algemeen en leukemie in het bijzonder. Ook het project Immuno-T (communicatie) van professor Tessa Kerre krijgt van onze vzw financiƫle ondersteuning. C) SuperNils geeft onderwijsmensen ondersteuning, als ze worden geconfronteerd met kanker in de klas. Nu richten we ons vooral op samenwerking met UZ Gent en universiteit van Gent. In de toekomst willen we deze werking uitbreiden naar Antwerpen en Leuven. We werken samen met topdokters als Tessa Kerre en Piet Hoebeke.

Bekijk dit goed doel

Video's