Cupcakes

Ten voordele van de branding WAAK vzw

Ik zal verschillende vanillecupcakes maken met toppings. De toppings zullen verschillende zijn. Ik zal speculoos, chocolade en vanilletoppings maken.
Deze zal ik verkopen aan 2 euro het stuk voor de gewone en 2 euro 50 voor de specialere.

Waarom dit goed doel?

Net als vorig jaar kies ik de Branding omdat ik er mensen ken die daar zitten alsook die daar werken.
Ik vind het een goede organisatie waar ze de mensen zeer goed helpen en ondersteunen waar nodig. Sinds kort hebben ze nu ook het idee. Waar enkele personen kunnen werken, wat hun zelfstandigheid bevorderd.

de branding WAAK vzw

'de branding' biedt diensten aan volwassenen met een beperking. Zo'n 290 medewerkers zetten zich elke dag in om 390 volwassenen met een verstandelijke beperking (en vaak ook bijkomende problemen en/of beperkingen) te ondersteunen.
De dienstverlening van 'de branding' is verspreid over meerdere locaties in Kortrijk, Heule en Kuurne, maar centraliseert zich in het hoofdgebouw in de Ringlaan 30 te Heule.
'de branding' werkt actief aan inclusie en zelfstandigheid van mensen met meer en met minder mogelijkheden. Dankzij een uitgebreid aanbod dagbesteding, een modulair systeem van vrije tijd, arbeid en vorming en woningen middenin de samenleving, proberen wij de persoon en niet de beperking centraal te stellen.

Bekijk dit goed doel