CTG's Warmste kerst week

Ten voordele van Kom op tegen Kanker

Onze actie loopt gedurende 1 week. Elke dag organiseren wij een andere activiteit. Zo zal er zijn: een kerstontbijt, Ugly sweater contest, een croque bar 'Santa Claus', een kersteditie High Tea, een real live Santa, Secret Santa goes recycling en we sluiten af met onze kerstdrink.
Centraal staat: het verbinden van mensen, je inzetten voor een goed doel, anti-consumptie. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van materiaal uit de kringloop en vermijden we overbodige consumptie. Voor Secret Santa Goes Recycling, is het de bedoeling dat je een cadeau van bij je thuis meeneemt. De vijf euro die normaal aan de aankoop van een cadeau wordt besteed gaat dan in de pot voor ons goed doel.
We organiseren dit met een stel collega's die sociaal geëngageerd zijn en kerst een warm hart toe dragen.

Waarom dit goed doel?

Ons bedrijf, CTG, is reeds jaren een vaste partner van KOTK. Daarom kiezen wij ook dit keer voor onze partner.

Kom op tegen Kanker

Elk uur krijgen vijf Vlamingen te horen dat ze kanker hebben. Dag en nacht, zeven dagen op zeven. Kanker is dus alomtegenwoordig en raakt ons allemaal. Van ver of van dichtbij. Kom op tegen Kanker strijdt al 30 jaar voor minder kanker, meer genezing en een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker, mensen die kanker gehad hebben en hun naasten. Ondertussen is er al heel wat gerealiseerd. Maar er is nog veel te doen. Nog steeds krijgen een vrouw op de vier en een man op de drie met de ziekte te maken voor haar of zijn 75ste verjaardag. Dus moeten we zorgen voor nog betere preventie, nog gerichter wetenschappelijk onderzoek zodat behandelingen verbeterd worden en bijwerkingen verminderen, een nog betere zorg voor al wie door kanker getroffen wordt.

Bekijk dit goed doel