CSL Behring for AHVH

Ten voordele van AH-VH

Sinds begin oktober organiseren we hier op de werkvloer (en erbuiten) allerhande activiteiten zoals pannenkoekenbak, soeplunch, mocktail happy hour, croque monsieurverkoop, zelfgemaakte choco en taart om geld in het laatje te brengen. Collega's verkochten bloemen, fotoreportages en helicoptervluchten. We lopen en fietsen betaalde kilometers bijeen om op die manier de patientenvereniging voor mensen met stollingsstoornissen te steunen.

Waarom dit goed doel?

Als werknemers van CSL Behring willen wij de werking van de patiëntenvereniging voor mensen met hemofilie en andere stollingsstoornissen steunen. Deze vereniging zet zich in voor patiënten van alle leeftijden met deze zeldzame ziekten.

AH-VH

Wij zijn een organisatie van patiënten, voor patiënten. Wij kunnen onze informatie uitwisselen. Onze doelstellingen : vertegenwoordigen, opvoeden en steun aan het medisch onderzoek. Wij kunnen een poging doen om elkaar te steunen met het uitwisselen van gemeenschappelijke ervaringen. Wij genieten de steun van alle professionals van de hemofilie en de ziekte van von Willebrand in België (artsen, verpleegkundigen en andere).

Bekijk dit goed doel