CS Parcel 4 Candle In The Dark

Ten voordele van Candle in the Dark Child Vision Research Fund

Gedurende meerdere dagen zullen er verschillende acties worden georganiseerd. Er zal onder andere soep verkocht worden en een dessertenbuffet worden aangeboden. Naast deze acties wordt ook de "overschotpot" van onze koude maaltijden aan Candle In The Dark geschonken.

Waarom dit goed doel?

DHL Parcel België Customer Service zet zich dit jaar in voor het wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe behandelingen voor RP (Retinitis Pigmentosa). Een goede vriend (Stijn De Meuter) van teamleader Thomas heeft deze oogziekte. Desondanks de aandoening gaat hij met heel veel enthousiasme en moed door het leven. Om mensen zoals Stijn een toekomst te kunnen geven die ze verdienen wil de customer service van DHL Parcel hiervoor geld inzamelen.

Candle in the Dark Child Vision Research Fund

Voor de eerste keer in de geschiedenis is er hoop voor zij die door een genetische oogafwijking tot nu toe veroordeeld waren tot een leven in de duisternis. Het Candle in the Dark Child Vision Research Fund zamelt fondsen in voor de financiering van wetenschappelijk onderzoek dat zich richt op de ontwikkeling van nieuwe behandelingen voor genetische degeneratieve netvliesafwijkingen zoals Retinitis Pigmentosa en Leber Congenitale Amaurosis. Daarnaast willen we het bestaan van deze erfelijke degeneratieve oogziekten meer gekend maken bij het brede publiek.

Bekijk dit goed doel