Croques for life

Ten voordele van De Zorgclowns en Compagnie

We maken een pop-up lunchbar op zaterdag 16/11 in de winkel van een vriend (Bert Van Hoyweghen) waar we verschillende soorten croques en drank verkopen. We nodigen vooraf vrienden, kennissen en familie uit om te komen. Ze kunnen ook croques bestellen en afhalen.
Het organiserend comité (wij dus)zijn een groepje vrienden.
Inschrijven kan via 047 531 06 48

Waarom dit goed doel?

Omdat we het belangrijk vinden dat zieke mensen even al hun zorgen kunnen vergeten. Zorgclowns brengen positiviteit en n optimistische noot.
We kennen persoonlijk ook 2 mensen die onlangs zorgclown geworden zijn.

De Zorgclowns en Compagnie

De Zorgclowns & Co brengen een magisch moment van verlichting aan kinderen, jongeren & volwassenen die zorg nodig hebben door o.a. een beperking of een ziekte. Iemand die zorg nodig heeft wordt geconfronteerd met wat hij niet (meer) kan. De Zorgclowns richten zich op wat wel nog kan, in een moment van contact waarin alles mogelijk is en laten iemand zo weer stralen. In een nauwe samenwerking met het personeel zijn onze clowns een aanvulling op het zorgaanbod. Via onderzoek en multidisciplinaire projecten zoeken we steeds naar vernieuwing in het vak clownstherapie. We bezoeken voorzieningen voor mensen met een beperking, met psychologische problemen, ziekenhuizen en zorgcentra.
Draagt u dit initiatief een warm hart toe?

Bekijk dit goed doel