Croque verkoop

Ten voordele van Dagcentrum De Toren

Tijdens de gezellige warme kerstmarkt die door Cronos wordt georganiseerd verkopen wij (h)éérlijke croques voor het goede doel.

Waarom dit goed doel?

*

Dagcentrum De Toren

De Toren biedt, binnen het kader van gespecialiseerde dagopvang, uitzicht én inzicht aan jonge mensen met dementie en wie hen omringt. Samen met bezoekers, mantelzorgers, vrijwilligers, stagiairs en betrokken aanwezigen, vormen we een solidair, lerend netwerk waarbinnen we de dagelijkse realiteit BeLeven vanuit het kennen, kunnen, weten en willen van bezoekers met gerichte aandacht voor ondersteuning van hun netwerk.

De regie over een zinvol “eigen gewoon”, herkenbaar leven behouden binnen een intern en een extern aanbod afgestemd op individuele interesses en mogelijkheden, is ons dagelijks streven. Externe bezoekers, kunstenaars, wetenschappers, buurtbewoners, artsen, therapeuten, “inlevers”… zijn ten allen tijde welkom zodat we bijdragen aan het doorbreken van het dementietaboe.

Liefst van al steken we onze handen uit de mouwen; kwestie van inzicht elke dag weer een inspirerend uitzicht te verschaffen.

facebook.com/dagcentrumdetoren

Bekijk dit goed doel