Croque for Life

Ten voordele van 't Kietelt vzw

In onze tenniskantine kunnen de mensen een croque op bestelling komen eten en gezellig iets drinken.. Voor de kleinere kinderen hebben we een soort Vlaamse kermis met spelletjes die ze kunnen spelen en waar ze achteraf een klein presentje kunnen ontvangen. Voor de grotere mensen is er een tombola met leuke, kleine prijzen. De opbrengst gaat naar het goede doel VZW 't Kietelt die verjaardagsdozen schenken aan kinderen waarvan de ouders niet in de mogelijkheid zijn om dit voor hun kinderen te kopen.

Waarom dit goed doel?

Dit goed doel situeert zich heel dicht bij onze tennis vereniging en we willen graag een lokaal doel steunen. We vinden ook dat elk kind een leuke, fijne verjaardag verdient waar zij of hij het middelpunt van de belangstelling is.. want zeker op die speciale dag zou het kind alle aandacht en liefde moeten krijgen en als de ouders de mogelijkheid niet hebben om cadeautjes te kopen dan is er deze VZW om hen te steunen en helpen.

't Kietelt vzw

Jarig zijn is een feestje! Je krijgt cadeautjes, trakteert je klas en vriendjes komen taart eten en spelletjes doen. Tenminste, dat is de bedoeling. Helaas zijn er in Vlaanderen ±140.000 kinderen die sociaal worden buitengesloten omdat ze opgroeien in armoede. Dat betekent: geen schooluitstappen, geen sport en …. geen leuke verjaardag. En voor deze kinderen is er vzw 't Kietelt. Want ieder kind verdient een verjaardag. Vzw 't Kietelt geeft geen geld maar een mega coole verjaardagsdoos met alles erin voor een toffe verjaardag www.kietelt.be

Bekijk dit goed doel