Crius Move & Quiz for Life

Ten voordele van Wablieft

Crius Group sponsort 3 weken lang elke km en uren sport van haar werknemers. We organiseren ook een quiz tijdens ons kerstfeest, waarvoor onze werknemers zelf geld inleggen. De opbrengst hiervan wordt verdubbeld en zo hopen we een mooi bedrag te kunnen inzamelen voor Wablieft!

Waarom dit goed doel?

Crius Group maakt boeken voor verschillende uitgeverijen. Het boekenvak ligt ons dan ook nauw aan het hart. Dit goede doel sluit hier perfect bij aan.

Wablieft

Wablieft is het centrum voor duidelijke taal. We zijn onderdeel van de vzw Vocvo, het Vlaams ondersteuningscentrum voor het volwassenenonderwijs.

Kranten

Elke woensdag lezen meer dan 45.000 mensen de Wablieft-krant, onze krant in duidelijke taal. Elke twee weken is er de Wablieft Start, als opstap naar onze Wablieft-krant.

Taaladvies

Wablieft deelt expertise met andere organisaties in de trainingen Duidelijk Schrijven. Onze redacteurs herschrijven ook folders, brieven, webteksten, formulieren ... voor onze klanten.

Boeken

Graag lezen doet beter lezen. Daarom zijn er de Wablieft-boeken. Bij de boeken horen luistercd's, lesmappen en allerlei activiteiten, zoals leeskringen en studiedagen.

Bekijk dit goed doel