CRIG het warm met koffie en taart

Ten voordele van CRIG-fonds

Het Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg Gent (UGent) zal op dinsdag 17/12 van 11h00-12h30 en 14h00-16h00 en op donderdag 19/12 van 9h30-12h00 een verkoop van koffie en taart organiseren. Dit zal tijdens de blokperiode plaatsvinden omdat studenten dan wat brainfood kunnen gebruiken.

Waarom dit goed doel?

Als Kenniscentrum zijn we begaan met onderzoek en opleiding. Daarnaast dragen wij een warm hart toe naar vele kankerpatiënten en hun familie.

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel