Creatief for life

Ten voordele van Werken en Leren Antwerpen vzw

We sloegen ook dit jaar weer de handen in elkaar als gezin. Ikzelf en mijn 3 dochters maakten een gans jaar allerlei creatieve spullen die we zowel online als op verschillende marktjes proberen te verkopen.

Waarom dit goed doel?

Mijn dochter zet zich al meer dan 10 jaar in voor deze organisatie. De organisatie mag wel eens in de verf worden gezet en dat hoop ik met mijn actie ook te bereiken.

Werken en Leren Antwerpen vzw

Wela vzw begeleidt jongeren (15-25 jaar) uit DBSO/leertijd in hun traject naar werk/op de werkvloer. In de brugprojecten werken we aan het verwerven van de juiste arbeidsattitudes. We bieden werkervaring aan in eigen ateliers, leerwerkrestaurants en op externe werkvloeren. Jongeren leren al werkend de nodige handvaten om nadien mee te draaien op de arbeidsmarkt. Wanneer ze hun 1e stappen zetten op/naar de arbeidsmarkt kunnen ze rekenen op de IBAL-coaches. D.m.v. verschillende methodieken reiken we hen tools aan die ze hun verdere loopbaan kunnen inzetten. We zoeken samen met hen naar de juiste opleiding en/of werkvloer met als doel te versterken in de juiste attitude om een brede loopbaan uit te bouwen.

Bekijk dit goed doel