Crazy cat lover for cats

Ten voordele van Helga's Poezenhuis

Verkoop aan vrienden, familie en cat lovers van koekjes en chocolaatjes in de vorm van katten. Verder verkoop van spulletjes zoals sleutelhangers,...

Waarom dit goed doel?

Ik ben een beetje een 'crazy cat lady': als ik een kat zie, smelt mijn hartje en wil ik ze o zo graag een warme thuis geven, maar hoeveel katten kan zelf je in huis halen? Daarom ben ik zo ontzettend dankbaar voor mensen zoals Helga en alle vrijwilligers die ze weet te mobiliseren om ervoor te zorgen dat geen enkele kat noodgedwongen als zwerfkat door het leven moet en een kans krijgt op een gouden mandje. Graag wil ik hen een hart onder de riem steken van mensen die niet hun oogkleppen opzetten en naar de andere kant kijken als ze een kat in nood zien, mensen die een warm hart hebben en hun steentje bijdragen elke dag opnieuw! Dank jullie wel.

Helga's Poezenhuis

Veel mensen hebben een huisdier, maar helaas gaat niet iedereen daar even verantwoordelijk mee om. In 2018 alleen al werden meer dan 500 afgestane, gevonden of voor dood achtergelaten poezen opgevangen door Helga's Poezenhuis vzw. Nog voor de zomervakantie van start ging kregen we al meer dan 100 kittens binnen. Vrijwilligers verzorgen de vondelingen, ze en voeden ze, domesticeren ze in een huiselijke omgeving en zorgen voor diergeneeskundige opvolging. Wanneer onze katjes, jong en oud, ziek of gezond, er klaar voor zijn, vertrekken ze naar een nieuwe thuis. Dit alles kost handenvol geld. Maak jij mee het verschil?

Bekijk dit goed doel