Cozy weekdays @jh ‘t Arsenaal + warmste kerstmarkt @de Krinkel

Ten voordele van Jongerenzorg Zuid-West-Vlaanderen

Vanaf oktober organiseren we iedere week een 'cozy weekday'. Op koude winterdagen hebben we nood aan warmte en liefde en waar beter dan deze gezonde portie gezelligheid te bekomen in ons jeugdhuis.

Wij zijn één van de weinige jeugdhuizen die 1 euro vragen voor een gewone consumptie en 2,5 euro voor een streekbier en daar zijn wij trots op!
Voor de warmste week vragen we op onze cozy weekdays een halve euro meer en deze halve euro gaat rechtstreeks in onze spaarpot voor de wamste week. Op deze dagen organiseren we verscheidene dingen: spelletjesavond, kaas- en wijnavond, kaartavond, supporteren we voor onze Rode Duivels...

Daarnaast organiseren we, samen met andere Markse verenigingen, een warme kerstmarkt. We verkopen irish en italian coffee met een lekkere cake of droge worst. En met kers op de taart gaat er een afterparty door in ons geliefd jeugdhuis.

WEES WELKOM @JH 'T ARSENAAL EN OP ONZE KERSTMARKT!

Waarom dit goed doel?

Wij, jeugdhuis 't Arsenaal, hebben gekozen voor het goed doel 'Jongerenzorg Zuid-West-Vlaanderen' en daar hebben we natuurlijk enkele redenen voor. Ten eerste is ons bruisende jeugdhuis te vinden in Marke bij Kortrijk en dus ook in Zuid-West-Vlaanderen gelegen.

We zijn een JEUGDhuis en daarom was het geen moeilijk beslissing om te kiezen welke doelgroep we wilden steunen, de jeugd natuurlijk!

Daarnaast weten we dat Jongerenzorg werkt met vrijwilligers. Dat vinden we zalig, want ook wij zijn vrijwilligers en doen het voor het plezier en de jeugd!
We willen natuurlijk dat alle jongeren en het goed heeft.

Ten slotte is er iemand binnen onze kerngroep die stage loopt bij deze voorziening. We vinden het altijd fijner om te weten wie we precies steunen en wat achterna zou wordt gedaan met onze opbrengst.

Veel liefs, warme kussen en tot op de warmste week.
De kern van Jh 't Arsenaal!

Jongerenzorg Zuid-West-Vlaanderen

Als organisatie voor bijzondere jeugdzorg begeleiden wij kinderen, jongeren en gezinnen die het tijdelijk moeilijk hebben. Hiervoor doen wij ook beroep op vrijwilligers, op mensen met een groot hart voor medemensen. Om deze vrijwilligerswerking te ondersteunen zijn wij op zoek naar bijkomende financiële middelen.
Vrijwilligers mogen zich ook aandienen uiteraard...
Tevens zoeken wij steeds extra middelen om onze spelotheek in Harelbeke verder uit te bouwen, ook een vrijwilligersinitiatief van de vzw.

Bekijk dit goed doel