Co.Station Gent/Brussel x YAR

Ten voordele van YAR Vlaanderen vzw

Verruim je horizonten en kom eens uit je bedrijfskot! Boek tussen 16 en 20 december 2019 een vergaderzaal bij Co.Station Gent of Brussel en snuif zo de sfeer op van onze co-working!

De opbrengt van deze actie gaat integraal naar YAR Vlaanderen.

Waarom dit goed doel?

Elke dag zijn we bezig met 1 missie: jonge startups en scaleups samenbrengen met andere partijen om hen te laten groeien!
Vanuit dit DNA, hebben we dan ook gekozen voor YAR die op hun manier mensen (jongeren) helpen groeien!
Samen met onze eigen jonge ondernemers hopen we hen zo mee een extra zetje te geven!

YAR Vlaanderen vzw

YAR Vlaanderen biedt jongeren een kans om hun leven weer op de sporen te krijgen. Centraal hierin staan twee programma’s: YAR Coaching en YAR Wonen. Deze programma’s laten jongeren ervaren dat zij zelf verantwoordelijk zijn voor de keuzes die ze maken. Niemand anders. En dat het maken van bewuste keuzes de eerste stap is om hun leven en/of woonsituatie zélf in handen te nemen. Beide programma’s worden mee mogelijk gemaakt door een ruim netwerk van partnerorganisaties en vrijwillige medewerkers.
YAR Vlaanderen vertrekt vanuit de idee dat een individu altijd deel uitmaakt van een gemeenschap waarin wederzijds respect, erkenning en vertrouwen centraal staan. Het is net deze gemeenschap die de basis vormt van beide programma’s.

Bekijk dit goed doel