cosplay for life@ verlaagde leieboorden

Ten voordele van Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Dit jaar staan we ook in Kortrijk waar de warmste week plaatsvind. we staan 19 december op de opening van de warmste wens en zaterdag 21 december bij thema sprookjes. Je kunt met onze prinsessen en helden op de foto of plaats nemen in 'The Iron Throne' -van de bekende serie Game of Thrones - voor een kleine bijdrage. Je kan er ook voor kiezen om je foto meteen te laten printen voor €2,50.
We verkopen er ook snoepzakjes en kleine kersenpitkussens voor de handen.

Waarom dit goed doel?

Omdat zieke kinderen ook grote dromen mogen hebben.

Make-A-Wish Belgium - Vlaanderen

Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen gelooft in de helende kracht van een wens. Daarom vervullen wij hartenwensen van kinderen die vechten tegen een levensbedreigende ziekte om hoop, sterkte en vreugde te brengen.

Wensen worden alleen begrensd door de fantasie van het kind. Make-A-Wish® Belgium-Vlaanderen betaalt alle kosten die aan de wens verbonden zijn. Dit is enkel mogelijk dankzij de inzet van meer dan 100 vrijwilligers (verspreid over Vlaanderen) en dankzij de vele steun via donaties.

Sinds onze oprichting in 1990, vervulden we al meer dan 2700 wensen. Zet jij dit jaar ook een actie voor ons op? Zo kunnen wij samen met jullie nog meer hartenwensen vervullen. Jullie steun heeft een enorme impact!

Bekijk dit goed doel