Cosplay for life@ Kerst in Lauwe

Ten voordele van Belgisch KinderKanker Steunfonds

zoals vorig jaar staan we weer op de kerstmarkt van Lauwe met onze fotostudio. Je kunt er op met je favoriete superheld of prinses op de foto voor een vrijbijdrage of je kunt je foto ter plaatse laten af printen. naast de foto-stand hebben we ook een snoepverkoop.

Waarom dit goed doel?

Elk jaar kiezen wij een andere organisatie om te steunen. Dit beslissen wij samen met alle organisatoren. Iedereen was het akkoord dat dit jaar het Belgisch KinderKanker Steunfonds onze steun verdient. Kanker is een rotziekte waar niet enkel de patiƫnt maar ook de familie onder lijd. De kosten die deze ziekte met zich meebrengt lopen heel snel heel hoog op. Door het organiseren van deze actie hopen wij families hiermee te kunnen helpen.

Belgisch KinderKanker Steunfonds

Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds tracht om tijdens de meest donkere dagen van de zieke kinderen een bron van hoop, een verstrooiing te zijn en hen meer vreugde te bezorgen. Niet alleen voor het zieke kindje maar ook voor het hele gezin.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds zal ook gezinnen financieel steunen die tijdens deze zware periode thuis blijven om bij hun zoon of dochter te kunnen blijven en daardoor hun inkomsten zien dalen.
Het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds bezoek ook ziekenhuizen om daar aan een volledige afdeling geschenken, speelgoed, didactisch materiaal en dergelijke te schenken.

Bekijk dit goed doel