CORNET After Work

Ten voordele van Levedale vzw

Op 19 december van 16 uur tot middernacht zetten we de kerstvakantie goed in… De medewerkers van de brouwerij organiseren op de binnenkoer een After Work. Iedereen is er welkom om samen met vrienden te genieten van een lekker biertje, een smakelijk hapje, fijne muziek van onze gast-dj's en bovenal van een goed gesprek.

Toegang is gratis en de opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Wil je van de gelegenheid gebruik maken om brouwerijen De Hoorn & Palm te bezoeken, dan leiden we je heel graag rond!

Waarom dit goed doel?

De medewerkers van brouwerij Palm & De Hoorn hebben gekozen voor dit goed doel. De brouwerij is op verschillende manieren verbonden met dit mooi en bovenal lokaal project.

Levedale vzw

vzw Levedale maakt deel uit van de sector van de voorzieningen en diensten voor mensen met een beperking.
Meer specifiek zijn wij een woon- en dienstverleningscentrum voor volwassenen met een lichte, matige of ernstige verstandelijke beperking. Het is een bewust kleinschalig initiatief met een regionaal karakter, met vestigingen in Meise, Merchtem, Grimbergen en Londerzeel.
De bewoners en cliënten worden ondersteund vanuit een emancipatorische manier van denken en werken. Wij gaan er van uit dat elke persoon met een beperking en volwaardige medeburger van de samenleving is. Onze bewoners en cliënten krijgen de mogelijkheid om vorm en inhoud aan hun leven te geven, rekening houdend met hun ontwikkelingsniveau en draagkracht.

Bekijk dit goed doel