Corilus for Life

Ten voordele van Berrefonds VZW

Er zijn door verschillende medewerkers van Corilus acties uitgevoerd, waaraan alle medewerkers van Corilus konden bijdragen. (Food for life, Panini for Life, Marketing bar, Soep for life, ...).
Dit op verschillende vestigingen in Vlaanderen (Gent, Vilvoorde) en Wallonie (Nijvel, Spy), ...

Waarom dit goed doel?

Met de medewerkers van Corilus hebben we enkele acties gedaan voor Music For Life. Deze goede doelen werden gekozen door de mensen die de actie uitgevoerd hebben.

Berrefonds VZW

Het Berrefonds is een warme vzw met als centrale missie het ondersteunen van ouders die een kind(je) verliezen. Of het ondenkbare nu gebeurt tijdens de zwangerschap, net na de geboorte of bij een iets ouder kind, het Berrefonds staat altijd klaar met een hartverwarmende Koesterkoffer. Daarin zitten allerlei materialen om tastbare herinneringen te maken en voor altijd ruimte te creƫren voor die lieveling in je hart. Voor de allerkleinsten kunnen de ouders ook op maat gemaakte kleedjes en een dekentje kiezen. Een koffertje is niet alleen een manier om (groot)ouders te ondersteunen, maar ook een tool voor vroedvrouwen of verpleegkundigen om het verdriet en afscheid bespreekbaar te maken.

Bekijk dit goed doel