Coole koekjes voor Beire Cool !

Ten voordele van Beire Cool

De leerlingen van het 5 de leerjaar van de lagere OLVP-school uit Bornem gaan koekjes bakken ten voordele van een jonge en dynamische organisatie Beire Cool. Kinderen die kansarme kinderen een warm hart toedragen en hen een leuk kamp toewensen deze zomer.

Waarom dit goed doel?

Wij, de leerlingen van het 5 de leerjaar van de OLVP- school uit Bornem willen een jong en kleinschalig project steunen die zich inzet voor het welzijn van kansarme kinderen.
Wij gaan volgende week met de kinderen koekjes bakken en die op school verkopen zodat wij ook een kleine bijdrage kunnen leveren aan de kinderen van Beire Cool. Veel succes met jullie werking !

Beire Cool

Vzw Beire Cool is een organisatie van 4 enthousiaste dames die oa. jaarlijks een vakantie voor kinderen die in kansarmoede leven wil organiseren.
Onze droom is om deze kinderen een weekje zorgeloos, gewoon kind te laten zijn tijdens een beire coole vakantie met leeftijdsgenootjes. Een vakantie vol leuke herinneringen om mee te nemen naar de eerste schooldag! Maar we dromen nog meer. Door tal van activiteiten willen we deze kinderen hun mooie talenten laten ontdekken en hen op deze manier laten verder groeien in hun eigen authenticiteit en zelfvertrouwen en mogelijks ons steentje bijdragen in de ontwikkeling tot veerkrachtige kids.

Bekijk dit goed doel