Cooking for Life

Ten voordele van Zonnebloemblaadjes

Via onze website http://cookingforlife-zonnebloemblaadjes.myonline.store kan er per kg huisgemaakte vol-au-vent, varkenswangetjes en/of spaghettisaus besteld worden tot 10 november.

Met een team van 4 en veel helpende handen wordt alles vers bereid. In het weekend van 23 en 24 november kunnen de bestellingen afgehaald worden in onze gezellige apero-tent.

Waarom dit goed doel?

Kinderen zonder beperking hebben een enorm aanbod aan zomerkampen. Voor kinderen met een beperking is dit niet evident omwille van de extra zorgen. In de nabije omgeving hebben we Lukas met Down die al enkele mooie vakanties heeft beleefd bij de Zonnebloemblaadjes, samen met zijn zus Marie. Het zou fijn zijn dat de zorg om de financiƫle middelen eens een jaartje minder zwaar weegt.

Zonnebloemblaadjes

De Zonnebloemblaadjes vzw is een vereniging die zich inzet voor de integratie van kinderen en jongeren met een licht mentale en / of fysieke beperking. Met de hulp van enthousiaste vrijwilligers en sponsors bezorgen wij hen elk jaar opnieuw een onvergetelijk zomerkamp.

Bekijk dit goed doel

Video's