Continuo 4 life

Ten voordele van CRIG-fonds

Een doodgewoon kerstfeestje? Dat vinden wij bij Continuo SAAI! Daarom doen we dit jaar eens iets anders: een fundraiser voor De Warmste Week!

Het concept: leden en vrienden van Continuo treden voor jullie op tijdens een open mic avond. Wat ze zullen brengen is ook voor ons een verrassing. Verwacht je aan een strijkkwartet, een hoorntrio, een cello-ensemble, of zelfs een koor! Kortom, de Continuo-muzikanten treden graag voor jullie op in ruil voor een vrije bijdrage. Deze vrije bijdrage gaat integraal naar een goed doel!

Goed doel? Als alumni- en personeelsorkest van UGent steunen we graag het kankeronderzoek van Cancer Research Institute Ghent of kortweg CRIG!

Stadsbrouwerij Gruut vond ons idee top en leent met plezier de brouwerijhal aan ons uit als setting voor onze muzikale avond pal in de Warmste Week! Bedankt Gruut! ♥

Kom dus luisteren naar wat de Continuo-muzikanten allemaal in hun mars hebben en steun zo het goede doel!

Waarom dit goed doel?

Wij zijn het alumni- en personeelsorkest van Universiteit Gent. Als vereniging van UGent, kiezen we ook het UGent doel!

CRIG-fonds

De vzw CRIG-fonds werd opgericht om het kankeronderzoek aan de Universiteit Gent en het UZ Gent te ondersteunen. Het ‘Cancer Research Institute Ghent’ of kortweg CRIG brengt alle Gentse kankeronderzoekers samen zodat er sneller en efficiënter impactvol onderzoek kan gedaan worden. Dagelijks zijn meer dan 400 onderzoekers en experten in de weer, elk vanuit hun eigen discipline: van artsen en biologen tot bioinformatici en ingenieurs. CRIG bouwt bruggen tussen deze onderzoekers, maar doet nog meer! CRIG zet hard in op de kankeronderzoekers van de toekomst door het financieren van veelbelovend onderzoek en het organiseren van gespecialiseerde cursussen, lezingen en netwerkmogelijkheden. En omdat kanker iedereen aanbelangt, maakt CRIG komaf met ivoren torens om u te informeren over kankeronderzoek! Meer info over CRIG, onze verwezenlijkingen en hoe u ons kunt steunen, is te vinden via www.crig.ugent.be of onze sociale mediakanalen LinkedIn, Facebook en Twitter (@crighent).

Bekijk dit goed doel