Connect tvv Kleine Prins

Ten voordele van Kleine Prins

Als Limburgs Communicatiebureau werkt Connect rond thema's en voor organisaties die er maatschappelijk toe doen. Daarnaast vinden we het belangrijk om ook maatschappelijke organisaties in onze omgeving te steunen. Connect heeft ook een locatie in Nederland, en nam daar deel aan de actie Foute Kersttruiendag tvv Save The Children. Het management beloofde 25 euro per foute kersttrui, op die manier verzamelden we 1000 euro. Een deel van deze opbrengst schenken we ook graag aan een Vlaams goed doel dichtbij huis . Dit jaar kiezen we daarom voor de Genkse VZW Kleine Prins.

Waarom dit goed doel?

Als Limburgs Communicatiebureau werkt Connect rond thema's en voor organisaties die er maatschappelijk toe doen. Daarnaast vinden we het belangrijk om ook maatschappelijke organisaties in onze omgeving te steunen. Dit jaar kiezen we daarom voor de Genkse VZW Kleine Prins.

Kleine Prins

VZW Kleine Prins is meer dan 40 jaar geleden opgericht en werkt volledig met vrijwilligers. Wij begeleiden gezinnen die getroffen worden door een levensbedreigende ziekte van een kind voor de leeftijd van 18 jaar. De werking omvat drie terreinen:
-emotionele ondersteuning: een luisterend oor zijn en de zorg van de ouders proberen te verlichten
-lotgenotenwerking door het organiseren van 4 feestelijke activiteiten per jaar voor alle gezinnen.
-financiële steun voor medische kosten gerelateerd aan de ziekte van het kind.

Bekijk dit goed doel