confituurverkoop

Ten voordele van Vrienden van Villa Voortman

We plukten zelf het fruit op de boerderij en maakten zelfgemaakte confituur. We verkochten de confituur op school en aan de deur.

Waarom dit goed doel?

We zijn zelf op bezoek geweest bij Villa Voortman, en hebben er kennis gemaakt met enkele gasten. We vinden dit een heel mooi initiatief voor mensen die heel vaak uit de boot vallen, en die het heel lastig hebben....

Vrienden van Villa Voortman

Villa Voortman is een laagdrempelig ontmoetingshuis in de stad dat zich richt op kwetsbare burgers, die om tal van redenen de aansluiting met de reguliere hulpverlening missen. Velen ervaren moeilijkheden op verschillende levensgebieden: psychische en justitiƫle problemen, verslaving, stigmatisering, uitsluiting, dakloosheid, ...

Er is veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid en voor de mens met zijn verhaal. Er zijn tal van projecten met kunstenaars en vrijwilligers en samenwerkingen met andere partners van ons netwerk.

Het doel van de VZW 'Vrienden van Villa Voortman' (in oprichting) is om deze projecten verder te ontwikkelen met diverse partners uit de regio.

Bekijk dit goed doel

Video's